Nüsret Şenay Anaokulu

Vizyon: Çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile ulusal ve uluslararası düzeyde bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır.

Misyon: Özgün,yaratıcı,güvenli ve sevgi dolu bir ortamda çocuklarımızın var olan yeteneklerinin ortaya çıkmasına ve gelişmesine yardımcı olmak,benlik kavramının gelişimine katkıda bulunmak,öğrenmeye ilgi uyandırmak,bilişsel,sosyal,dil,psikomotor becerilerinin gelişimini desteklemek koşuluyla;Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda milli değerlere sahip,kendi düşüncelerini de özgürce ifade edebilen bireyler yetiştirmek.

Başarılar: Okulumuz 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında e Twinning Doğamızda Var adlı projeyle Kalite Etiketi almıştır.

Saatler: SABAH: 07:30-12:30 ÖĞLE : 12:30-17:30
Isınma: Okulumuz klima ile ısınmaktadır.
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Eko -Okullar projesi Minik Tema Eğitim Programı Okullarda Orman e-Twinning Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erken Çocukluk Eğitiminde Kalitenin Artırılması adlı Ana Eylem-1 Okul Eğitimi Personeli Öğrenme Hareketliliği Konsorsiyum Projesi kapsamında Çekya ülkesine gidildi.

WEB - https://nusretsenayanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Şakirpaşa Caddesi Onur Mahallesi 45129 sk no1 Seyhan/ADANA

Kütüphane Kitap Sayısı :1183
Öğretim Şekli :İkili öğretim uygulanmaktadır. 37-66 ay arası çocuklarımız için hizmet verilmektedir.

Yerleşim Yeri - Adana Merkez Otogarına 2 km uzaklık. İlçe merkezine uzaklık 6 km

Adres - Şakirpaşa Caddesi Onur Mahallesi 45129 sk no1 Seyhan/ADANA

Ulaşım Okulumuza şakirpaşa yeni sanayi dolmuşları, 110 ve 121 numaralı belediye otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır. Okulumuz öğrenci servisi bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Adana Merkez Otogarına 2 km uzaklık. İlçe merkezine uzaklık 6 km